Pengenalan

Ramai yang nak sihat tubuh badan, kulit cantik mulus, otak cerdas dan BANYAKKAN susu badan!?(Wau..yang ni mama-mama mesti suka).ehehe..tapi nak ambik vitamin ape yang berkesan? Kalau boleh saya nak ambik yang semulajadi, selamatla diguna untuk long term.tapi vitamin ape ye?

Saya syorkan anda ambil vitamin dari SHAKLEE. Shaklee dah lebih 50 tahun membantu jutaan insan lain kehidupan yang lebih sihat. Mereka memilih suplemen dari Shaklee kerana produk kesihatannya adalah 100% semulajadi, berkesan dan selamat. Setiap produknya diuji terlebih dahulu dengan lebih 80,000 ujian sebelum dipasarkan sejajar dengan matlamatnya untuk meningkatkan taraf hidup setiap insan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Saya sendiri bukan jenis yang suka makan vitamin-vitamin ni mulanya. sebab bagi saya, dah cukup nutrien dalam hidangan makanan seharian yang saya ambik. Lagi pulak, saya sebenarnya risau ada kesan sampingan kalau amik makanan tambahan ni. Yela, takut de steroid ke, ada unsur dadah mana kita nak tau kan.

Sesape pun boleh amik set kesihatan shaklee ni.Sebab vitamin shaklee sesuai untuk semua individu dan peringkat umur. Samaada lelaki, perempuan, dah berusia, muda remaja, boleh amik set kesihatan shaklee ni. Vitamin-vitamin shaklee disediakan dalam bentuk set dan juga botol individu untuk disesuaikan dengan keperluan kesihatan anda.

Selain SetB (ibu menyusu), saya juga menyediakan set-set kesihatan lain yang sesuai untuk keperluan kesihatan anda & keluarga seperti SetA (Kesihatan optimum), SetC (berpantang), Set Kurus, SetG (Resdung / Allergi / Asthma / Eczema) dll lagi. Sila lihat PRODUK SHAKLEE untuk lihat lain-lain set kesihatan.

Kalau berminat boleh pakat share sorang sikit duit dengan kawan-kawan keje ke, keluarga dan suami isteri yang tercinta atau nak cuba tapi ada kekangan kewangan, anda boleh hubungi saya di 017-7073763 @ eqiencantek@yahoo.com

Terima Kasih

Tiada ulasan:

© Momy Vogue | Template Designed By Blog Bingkisan Hati